Banci dining din piele pentru livingul sau sufrageria ta

Banchete si banci minimaliste in stil scandinav

Băncile dining cea mai buna alegere când doriți să incapă mai multe persoane la masa dumneavoastră.

Băncile de dining sunt la fel de populare în bucătăriile tradiționale în stil tradițional, precum și în sălile de mese elegante și rafinate. O bancă de sufragerie din piele de bivol cu picioare industriale va fi întotdeauna o potrivire perfectă pentru o masă industrială. 

O bancă de luat masa din piele de bivol este, de asemenea, o opțiune bună, mai ales dacă aveți nevoie mai mult spațiu pentru persoane în jurul mesei.

În cazul in care doriți o pată de culoare, adăugați un contrast moale de catifea aspectului industrial: masa industriala cu scaune din catifea albastra.

Stilul industrial nu trebuie să se refere doar la picioare groase și negre, ci poate fi, de asemenea, o interpretare elegantă a acestui stil interior de locuit la mansardă. Îmbinați scaunele de sufragerie somptuos tapițate cu un metal lustruit sau oțel acoperit subțire la masa dvs. de sufragerie industrială sau din lemn  de stejar pentru a adăuga spațiului un contrast calmant. 

Un scaun de luat masa din catifea intr-o culoare bogata va lumina spatiul, precum albastru, verde sau chiar galben.

Dacă preferați ceva mai clasic, rămâneți la nuanțe neutre, precum crem, taupe sau un gri moale. Și, bineînțeles, gândiți-vă întotdeauna cine va sta pe scaune înainte de a face o achiziție.

Dacă vă îngrijorează cum să aveți grijă de scaunele dvs. de sufragerie tapițate, gândiți-vă la culoare și textura și la ce funcționează cel mai bine în casa dvs.

Echipa eScaun.ro