STAER

Categorii de produse

Fabricam și vindem scaune, bănci, fotolii și mese
Scaun din piele de bivol si cadru otel INDU CAPO
SCAUNE
Scaun din catifea CARINA
SCAUNE DE LIVING
Scaun fara nasturi din piele bivol BADSAAL
SCAUNE DE BIROU
Scaun de bar din piele de bivol 66 TOWER 80
SCAUNE PENTRU BAR
Scaun de birou din catifea si cadru metalic
SCAUNE DE BUCATARIE
Fotoliu relaxare din piele bivol retro COMO
FOTOLII
Banca dining din piele de bivol FLIP
BANCI & BANCHETE
MESE DE BUCATARIE
MESE DE BUCATARIE
MESE DE LIVING
MESE DE LIVING
MESE DE BIROU
MESE DE BIROU

Mobila STAER si eScaun.ro

De 30 de ani producem Mobila pentru familia ta!

Mobila de cea mai buna calitate intr-o gama foarte variata. Comanda online sau viziteaza-ne in unul din magazinele noastre.

Companie cu capital integral romanesc, STAER a fost infiintata in anul 1992. Incepand activitatea cu 10 angajati, STAER, devine in timp, primul producator autohton, privat, de mobila modulara.

In prezent STAER detine o unitate proprie de productie in Galati (cu o suprafata de 39.000 mp), o retea de 35 magazine specializate, proprii si partenere, retea in expansiune continua, un parc auto de peste 60 autovehicule si 250 salariati.

Avem capacitati proprii de productie a mobilierului dotate cu linii tehnologice performante, ce permit un standard de calitate si performanta la nivelul exigentelor clientilor.

De-a lungul timpului am invatat sa adaptam produsele de mobilier STAER la cerintele pietei actuale, am initiat si promovat programe si produse de mobilier, precum si servicii, care, ulterior au fost reproduse de nenumarati competitori din piata locala, ca o dovada a fiabilitatii si a unui raport sanatos calitate/pret.

Experienta, traditia si tendintele in domeniul mobilierului modern, inspirati si din dorintele si cerintele clientilor nostri, au adus in familia de produse STAER noi repere.

Incepand din 2008 am extins gama de produse Staer la solutii practice complete de amenajare si mobilare a locuintei. In afara de mobilier am adaugat decoratiuni, finisaje, aparatura electrocasnica destinata bucatariilor si programe de mobilier care permit personalizarea tipurilor de produse.In afara de mobilierul de serie, Staer ofera mobila la comanda la pret de serie.

Am dezvoltat game de mobilier modular destinate livingurilor, dormitoarelor, bucatariilor astfel incat orice spatiu poate fi amenajat optim. Dimensiuni variate, gama extinsa de culori si nu in ultimul rand, preturile adaptate configuratiilor de mobilier, ne recomanda a fi partenerul ideal in amenajarea oricarei locuinte.

In anul 2010 am introdus in reteaua de magazine Staer propria aplicatie de proiectat mobilier : Simulatorul 3D .

In acest fel ,in magazinele Staer se fac simulari de mobilare ,pe dimensiunile clientului, cu o paleta larga de materiale si culori , expuse in fiecare magazin.

Un fotoliu extensibil inca este considerat o piesa de mobilier care asigura relaxare in orice living sau sufragerie. Daca vrei sa gasesti fotolii la un pret mic, tot ce trebuie sa faci este sa explorezi oferta STAER si sa alegi modelul care ti se potriveste.

Mesele sunt unele dintre cele mai importante elemente dintr-o locuinta. Indiferent de forma lor - rotunde, ovale, pliante, mese extensibile. Avem toate variantele!

In magazinul nostru online poti gasi o mare varietate de modele de scaune de bucatarie, albe, de lemn, tapitate, dining, sufragerie sau restaurant.

In sufragerie, ideile tale trebuie sa prinda contur. Fie ca iti doresti piese de mobilier clasice sau extrem de moderne prin design si culoare din MDF lucios, poti sa cumperi chiar de aici!