CASARUSU

Categorii de produse

Fabricam și vindem scaune, bănci, fotolii și mese
Scaun din piele de bivol si cadru otel INDU CAPO
SCAUNE
Scaun din catifea CARINA
SCAUNE DE LIVING
Scaun fara nasturi din piele bivol BADSAAL
SCAUNE DE BIROU
Scaun de bar din piele de bivol 66 TOWER 80
SCAUNE PENTRU BAR
Scaun de birou din catifea si cadru metalic
SCAUNE DE BUCATARIE
Fotoliu relaxare din piele bivol retro COMO
FOTOLII
Banca dining din piele de bivol FLIP
BANCI & BANCHETE
MESE DE BUCATARIE
MESE DE BUCATARIE
MESE DE LIVING
MESE DE LIVING
MESE DE BIROU
MESE DE BIROU

Mobila CASARUSU si eScaun.ro

Totul a început în urmă cu mai bine de 20 de ani: făceam primii pași în domeniul mobilierului autohton, ca retailer. Era toamna anului 1994 când am dat startul producției de serie, iar până în acest moment, am reușit prin muncă și pasiune să devenim unul dintre cei mai mari producători de mobilier din PAL și tapițerii din țară.

Având cea mai modernă linie tehnologică din sud-estul Europei, în localitatea Dudeștii Noi, la doar 15 kilometri de Timișoara, am clădit în timp o capacitate foarte mare de producție, cu un rezultat excelent la nivel național. Pentru oamenii cifrelor, asta înseamnă 2 milioane de mp de PAL din totalul de 6 milioane de mp disponibili în țară. Pe scurt, suntem pe locul 1, cu o cotă de piață de 33 %. Cu alte cuvinte, oferim foarte mult.

Alături de cei peste 1000 de angajați, ne mândrim cu finalizarea a nu mai puțin de 5000 de seturi de mobilier tapițat într-o singură lună. Animați de dorința de a fi cât mai aproape de oameni, am început în vara anului 2009 construirea rețelei naționale de magazine. Anii ne-au fost prielnici, așa că astăzi ne stau mărturie dedicației și muncii noastre, cele 20 de magazine proprii din toată țara.

PRODUCĂTOR DE TOP
De la început și până azi, perfecționați și mereu conectați cu societatea în plină dezvoltare dar și cu nevoile tot mai diverse ale oamenilor, propunem constant atât colecții noi de mobilier și stiluri de amenajare, cât și piese de mobilier individuale disponibile pe loc, direct la cutie, prin inaugurarea primelor două noi magazine iStock din țară, bazate pe noul concept de mobilier grab’n’go: smart, versatil, pregătit cu tot ce trebuie pentru a putea fi montat de către oricine.

Clădim astfel un viitor pentru care dezvoltăm tehnologia deja existentă și creștem capacitatea de producție prin compania noastră de producție Rus-Savitar, așa încât să reușim să fim prima alegere a clienților, când vine vorba de mobilier și tapițerie de calitate, disponibile în variante, nuanțe și dimensiuni diferite, oferind totodată și posibilitatea fiecăruia de a crea, potrivi și alege propriile combinații prin piesele de mobilier din colecții moderne, modulare.

Într-un cuvânt, așa cum ne-am consacrat de-a lungul anilor, dar și mereu conectați la nevoile autentice ale omului modern, oferim mai departe, prin brandul Casa Rusu, Mobilă din respect pentru tine!

Descopera in aceasta categorie o gama variata de masute de cafea sau de colt si gama de scaune care sa adauge un plus de eleganta pentru casa ta. Acestea sunt realizate din materiale de calitate premium pentru ca tu sa te poti bucura la maxim de casa ta si de o pauza de cafea.

Vezi acum, mai jos, colectia noastra de mese si scaune pentru living.

Aceste masute au diverse forme fie ovale fie dreptunghiulare sau patrate, iar tu cu siguranta o sa gasesti piesele de mobilier ideale pentru tine.

Scaunele din aceasta categorie vin ca si completare la gama de masute aferente.

Alege sa iti amenajezi intr-un stil elegant casa cu gama noastra de mobilier de bucatarie de la Casa Rusu.

Mese & Scaune Living
Asigura-te ca te poti bucura la maxim de eleganta in casa ta si ca vei avea parte de confortul dorit cu ajutorul gamei noastre de mese si scaune pentru livingul locuintei tale. Echipa Casa Rusu iti propune acum o gama completa si variata de mobilier pentru living care sa aduca un look fresh la tine acasa.

Alege sa iti amenajezi casa asa cum iti doresti tu cu noua gama de mese si scaune pentru un plus de eleganta si confort in casa ta. Echipa Casa Rusu iti vine acum in ajutorul tau cu o colectie completa de mese si scaune de bucatarie prin care sa ai sansa sa iti amenajezi casa dupa bunul tau plac.

Aceste piese de mobilier sunt realizate din materiale de calitate ridicata pentru un confort si un design aparte. Alege mai jos cele mai potrivite piese de mobilier si amenajeaza-ti casa intr-un stil pe gustul tau.

Descopera acum intreaga noastra gama de mobilier pentru bucatarie si bucura-te de o locuinta bine amenajata zi de zi.

Mese si Scaune Bucatarie
Casa ta este locul ideal sa te poti relaxa asa cum trebuie dupa o zi de munca in fiecare zi. Iar de aceea, in aceasta categorie gasesti acum o gama variata de mese si scaune ideale pentru bucataria ta.

Orice persoana care lucreaza de la birou petrece foarte mult timp stand in fata laptopului. Descopera acum gama noastra de scaune de birou foarte ergonomice pentru ca tu sa iti poti mentine pozitia corecta a corpului la bioru. Acestea sunt reglabile in functie de inaltime si greutate.

Alege scaunul de birou potrivit pentru tine din colectia Casa Rusu si bucura-te de confort ridicat cand esti la lucru.

Indiferent ca lucrezi de acasa, sau ai proiecte personale, scaunele de birou din colectia Casa Rusu sunt ideale pentru o amenajare excelenta a spatiului de lucru.

Bucura-te acum de o casa foarte eleganta si moderna alaturi de familia ta cu ajutorul gamei noastre de mobilier pentru birou din colectia noastra

Scaune de Birou
Amenajeaza-ti casa intr-un stil foarte elegant si modern care sa iti asigure acum un grad ridicat de confort si eleganta cu ajutorul gamei noastre de scaune pentru birou din colectia Casa Rusu.