Canapele si fotolii din piele sau stofa?

Scaun fotoliu si canapele moderne

Una dintre cele mai importante piese de mobilier dintr-o casă este canapeaua și fotoliiul.

Aici te vei prăbuși după o zi lungă de muncă pentru a-ți trage rapid respirația. De asemenea, puteți să vă bucurați oaspeții casei cu petreceri aici. Prin urmare, atunci când cumpărați o canapea sau un fotoliu, asigurați-vă că aceasta nu numai că vă completează decorul, ci se potrivește și stilului dvs. de viață.

Cele două materiale principale atunci când cumpărați mobilier pentru casă, cum ar fi o canapea sau fotoliu, sunt stofa și pielea. Când cumpărați o canapea pentru prima dată, s-ar putea să vă fie dificil să cântăriți toate argumentele pro și contra. O vom simplifica împărțindu-le în cele mai importante elemente: 

O canapea sau un fotoliu din piele este cea mai bună opțiune atunci când durabilitatea este prioritatea ta. De obicei durează mai mult. Dacă ai grijă de el, îl poți păstra chiar și zeci de ani.

Dacă decideți să cumpărați o canapea sau un fotoliu din material textil, alege o stofă din microfibră sintetică. Sunt mai durabile decât canapelele tipice din material textil, deoarece sunt rezistente la pete. Ambele arată fantastic, așa că ambele sunt alegeri bune.

Doar alegeți mai întâi tculoareape care doriți să îl creați în casa dvs. La noi aveți o gamă largă de culori de piele și de stofă.

Canapelele si fotolii din piele sunt foarte practice deoarece sunt ușor de întreținut. Pur și simplu folosiți o lavetă din pentru sterge praful.

Canapelele din material textil necesită întreținere mai frecventă. Pentru a obține un aspect nou și proaspăt, este posibil să aveți nevoie de un aparat de curățat cu abur de mână. În plus, dacă există pete, trebuie să efectuați o curățare a petelor.

Când vine vorba de confort, o canapea din material textil este de neegalat deoarece este caldă, catifelată și moale. În plus, canapelele din material textil din magazinele online de mobilă sunt rezistente. Chiar și după ce au fost folosite mai mult timp, rămân stabile și nu se lasă. O canapea din piele are o bază puternică, dar absoarbe căldura mai repede decât o canapea din material textil. În lunile mai calde de vară, este posibil să transpirați în cele din urmă după ce ați stat.

Deși canapelele și fotoliile din material textil sunt mai confortabile, cumpărarea unei canapele din piele are și avantajele sale. Faptul că este hipoalergenic este unul dintre ele. Sunt ideale pentru casele cu alergii, deoarece nu adună praf sau părul de la animalele de companie.

La noi puteti descoperi online orice tip de mobilier de casa, inclusiv canapele și fotolii din piele. Vizitați magazinul nostru online pentru a vedea selecția noastră.

Echipa eScaun