MOBEXPERT

Categorii de produse

Fabricam și vindem scaune, bănci, fotolii și mese
Scaun din piele de bivol si cadru otel INDU CAPO
SCAUNE
Scaun din catifea CARINA
SCAUNE DE LIVING
Scaun fara nasturi din piele bivol BADSAAL
SCAUNE DE BIROU
Scaun de bar din piele de bivol 66 TOWER 80
SCAUNE PENTRU BAR
Scaun de birou din catifea si cadru metalic
SCAUNE DE BUCATARIE
Fotoliu relaxare din piele bivol retro COMO
FOTOLII
Banca dining din piele de bivol FLIP
BANCI & BANCHETE
MESE DE BUCATARIE
MESE DE BUCATARIE
MESE DE LIVING
MESE DE LIVING
MESE DE BIROU
MESE DE BIROU

Mobila MOBEXPERT si eScaun.ro

După părerea noastră, orice afacere este o promisiune. Ca un contract nescris, pe care ne străduim să îl onorăm în fiecare zi și pe care reușim să îl respectăm integral, în cele mai bune zile ale noastre.

E o promisiune pe care încercăm să o ținem în primul rând cu noi înșine, pentru a o putea respecta cu clienții noștri.

Este o promisiune dificilă, dar în care am ajuns să credem cu tărie. Iar atunci când crezi cu tărie în ceva, rezultatele nu întârzie să apară.

PROMISIUNE DESPRE MOBEXPERT
„Să fim îndrăgostiți de meseria pe care am ales-o. Să iubim cu adevărat, noi mai întâi, mobila pe care o producem și numai dupa aceea să sperăm că-i va bucura și pe cei ce o vor avea în cămine.

Să prezentăm în Magazinele noastre, dar și lumii întregi, ceea ce românii știu să facă foarte bine: mobila. Să înțelegem că mobila, împreună cu toate produsele noastre, oricat de la modă, frumoase și de calitate ar fi, trebuie însoțite întotdeaua de un preț rezonabil și de bun simț.

GRUPUL MOBEXPERT
Grupul Mobexpert înseamnă mult mai mult decât magazine. De la materia primă până în căminele clienților noștri, și de la producători din toată lumea până în vitrine, controlăm cu atenție fiecare pas, pentru a ne asigura că veți primi produse de o calitate și la un preț care să vă încânte pentru mult timp.

PRODUCȚIE
Mai mult de două treimi din mobila pe care o veți întâlni în magazine este proiectată și produsă în România, în fabricile Mobexpert. Cumpărăm, uscăm și prelucrăm chiar noi lemnul, pentru a ne asigura că obținem calitatea și un prețul pe care le dorim.

LOGISTICĂ
Am investit aproape 40 de milioane de euro în două platforme logistice moderne, la Târgu Mureș și la București. Controlăm astfel costul de stocare și livrare și ne străduim să reducem la mai puțin de o săptămâna timpul de livrare către clienții Mobexpert din toată țara.

PRODUCȚIE ȘI EXPORT
Grupul Mobexpert detine 8 fabrici în 4 centre de productie deschise în București, Dej, Târgu Mureș și Suceava.

Clasic Prod Mex
Este specializată în producția de serie de mobilier de casă: Living, Dormitoare, Mic mobilier.

Ergo Mex
Este cel mai important producător român de Scaune și Fotolii de birou.

Moldo Mex
Produce Mobilier din lemn masiv și Scaune destinate unei largi varietăți de stiluri de amenajare a locuinței.

Mureș Mex
Produce Mobilier modern pentru Living, Dormitor și Bucătărie, precum și Mobilier de birou, game Operaționale și Directoriale.

Confo Mex
Cu 2 fabrici în București și Târgu-Mureș, este cel mai important producător român de Canapele și Fotolii din piele și stofă.

Studio Mex
Este specializată în producția de Mobilier de Living, Dining, Dormitor, Mic mobilier, în stil modern, dar realizat cu materiale clasice: Lemn masiv și Furnir natural.

Soft Mex
Este specializată în producția de serie de saltele. Tipurile de saltele realizate de SoftMex sunt: Saltele cu Arcuri, Saltele cu Spumă poliuretanică, Saltele cu Spumă vâscoelastică, Saltele cu Latex.

PLATFORMA LOGISTICĂ

2007
Mobexpert a demarat proiectul de relocare a fabricilor ConfoMex, StudioMex, IleforMex, MuresMex în Parcul Industrial de la Târgul Mureș. Investiția de 28 de milioane € a inclus și construirea platformei logistice cu o suprafață de 12.000 mp.

Platforma este una dintre cele mai performante din România și are un rol foarte important în fluidizarea distribuției regionale, permițând servicii mai bune în magazinele Grupului și susținând dezvoltarea rețelei regionale Mobexpert.

2009
În iulie 2009, a devenit funcțional și Centrul Logistic al Mobexpert din București, în urma unei investitii de 10 milioane de €. Noul Centru Logistic de la București este dotat cu echipamente de ultimă generație, care permit atât stocarea și expedierea produselor provenite din import, cât și efectuarea operațiunilor de cross-docking pentru unitățile de producție Mobexpert.

Aceasta investiție a condus la reducerea timpului de livrare la maximum 1 săptămână pentru peste 70% dintre produsele din magazinele Mobexpert.

Grupul Mobexpert este liderul pe piața de mobilier din România. Mobexpert se clasează între primele douăsprezece întreprinderi europene din industria mobilei. Grupul Mobexpert cuprinde 10 firme pe zona de retail, 9 fabrici de mobilă pe zona de producție, 6 firme de import și 3 firme de servicii (informatică, logistică și proiectare-dezvoltare). Rețeaua regională a Mobexpert numără, în prezent, 26 hipermagazine și magazine[3]. În România, rețeaua cuprinde 13 hipermagazine (patru în București și câte unul în Brașov, Suceava, Pitești, Sibiu, Iași, Oradea, Timișoara, Constanța și Cluj-Napoca) și 13 magazine (Bistrița, Dej, Piatra Neamț, Târgu Mureș, Arad, Alba-Iulia, Focșani, Galați, Brăila, Râmnicu Vâlcea, Târgu Jiu, Craiova și Călărași).

În afara României, primul hipermagazin de mobilier și decorațiuni a fost inaugurat la Sofia, în septembrie 2007. De asemenea, Mobexpert Office a fost prezent, din 2005, cu magazine proprii în Sofia (Bulgaria) și în Belgrad (Serbia). În anul 2016, însă, magazinele din Serbia și Bulgaria au fost închise, compania mizând doar pe expansiunea la nivel național.

Suprafața totală de expunere a magazinelor Mobexpert totalizează în prezent peste 110.000 metri pătrați și reprezintă o investiție de aproximativ 76 de milioane de euro.

Mobexpert detine 18% din piata de mobilier de casa si 30% din cea a mobilierului de birou, deținând poziția de lider de piață pe acest sector.

Organizația a fost înfințată în 1993 de către Camelia și Dan Șucu. Aceștia au început afacerea prin deschiderea unui magazin în centrul comercial Unirea, prin care se ofereau spre vânzare mobilier de import. În 1994 este deschisă prima fabrică a grupului, în cadrul acesteia se produceau scaune de birou, iar mai târziu au fost deschise secții de canapele și mobilier modern melaminic. Anul 1995 a însemnat pentru companie începerea programului de dezvoltare a unei rețele proprii de magazine și introducerea unor produse importate de la cunoscuți producători europeni. Ulterior a început să achiziționeze acțiuni la Samus Dej (în 1996), Ilefor Târgu Mureș și Mobstrat Suceava, astfel compania a început să producă. În anul 2009, compania avea 3.000 de angajați, dintre care 1.900 în fabrici și 1.100 în retail și servicii

Te întrebi cum să ajungi la Mobexpert în Bucuresti, România? Moovit te ajută cu cea mai bună rută către Mobexpert cu direcții pas cu pas din cea mai apropiată stație de transport public.

Moovit oferă hărți gratuite și direcții live pentru a naviga prin oraș. Vezi orare, rute și află cât va dura să ajungi la Mobexpert în timp real.

Cauți cea mai apropiată stație de Mobexpert? Caută în aceasta listă cu stații pe cea mai apropiată de destinație: Pipera Ⓜ②; George Constantinescu; Şos. Fabrica De Glucoză.

Vrei să vezi altă rută care te duce la destinație mai devreme? Moovit te ajută să găsești rute sau ore alternative. Obține direcții de la și către Mobexpert cu ușurință din aplicația sau site-ul Moovit.

Facem călătoritul către Mobexpert mai ușor acesta fiind motivul de ce peste 930 milioane de utilizatori, inclusiv utilizatorii din Bucuresti, au încredere în Moovit ca cea mai bună aplicație de transport public. Nu ai nevoie să descarci aplicație individuală pentru autobuz sau tren, Moovit fiind aplicația all-in-one de transport public care te ajută să găsești cel mai rapid drum către destinație.

Mobexpert este o rețea regională de Magazine și Hipermagazine specializate în vânzarea de Mobilier și Decorațiuni interioare.

Grupul Mobexpert înseamnă mult mai mult decât magazine. De la materia primă până în căminele clienților noștri, și de la producători din toată lumea până în vitrine, controlăm cu atenție fiecare pas, pentru a ne asigura că veți primi produse de o calitate și la un preț care să vă încânte pentru mult timp.

Rețeaua regională a Mobexpert numără, în prezent, 26 de hypermagazine, magazine și parteneri. Grupul Mobexpert deține 8 fabrici în 4 centre de producție deschise în București, Dej, Târgu Mureș și Suceava.

După părerea noastră, orice afacere este o promisiune. Ca un contract nescris, pe care ne străduim să îl onorăm în fiecare zi și pe care reușim să îl respectăm integral, în cele mai bune zile ale noastre.

E o promisiune pe care încercăm să o ținem în primul rând cu noi înșine, pentru a o putea respecta cu clienții noștri.

Este o promisiune dificilă, dar în care am ajuns să credem cu tărie. Iar atunci când crezi cu tărie în ceva, rezultatele nu întârzie să apară.

Totul a inceput din pasiune pentru frumos. Mobilierul a fost industria pe care ne-am ales-o, amenajarile deosebite s-au transformat in obiectivul nostru pe termen lung, iar calitatea materialelor a devenit punctul nostru forte. Tot din pasiunea pentru frumos, am reusit sa ajungem la peste 20 de ani de activitate si sa fim specialisti in realizarea mobilierul pentru casa si birou. Tot de peste 20 de ani provocam fericirea clientilor nostri, fiind alaturi de ei in momentele importante.

Produsele din locatiile de tip outlet nu sunt incluse in campanie.

Mobexpert, brand românesc cu tradiție

Fondat în 1993, Mobexpert este astăzi cel mai puternic brand de mobilier și obiecte decorative din România, fiind apreciat de numeroși clienți pentru calitatea ireproșabilă a produselor.

Mobilierul Mobexpert se remarcă prin diversitate stilistică, rezistență sporită, aspect impecabil și, nu în ultimul rând, raport calitate-preț excelent. Mai mult decât atât, mai mult de două treimi din mobilierul vândut de prestigioasa companie este proiectat și fabricat chiar în România.

Toate aceste calități au ajutat brandul Mobexpert să se plaseze în topul preferințelor românilor, astfel că una din patru locuințe din România este în prezent decorat cu produse din oferta sa.

Astfel, atunci când alegi să-ți decorezi dormitorul cu o piesă inedită de la Mobexpert, să-ți cumperi un nou set de vase pentru dining sau să-ți înlocuiești canapeaua din living cu una mai modernă, investești, de fapt, într-o piesă produsă local. Cu alte cuvinte, susții economia locală.

Amenajează-ți casa cu obiecte de mobilier de cea mai bună calitate!
Fă o vizită în magazinul Mobexpert din Supernova Pitești și descoperă piesele de mobilier perfecte care te vor ajuta să-ți amenajezi locuința sau biroul așa cum ai visat dintotdeauna și de care te vei bucura pe termen lung!

Pentru Mobexpert, calitatea ireproșabilă a fiecărei piese de mobilier sau obiect decorativ din oferta sa a fost dintotdeauna o condiție esențială, așa că ori de câte ori alegi să cumperi un produs de la acest brand, ai garanția că el va trece cu brio testul timpului, dacă îl întreții conform indicațiilor producătorului.

În plus, multe piese de mobilier sunt fabricate din unul dintre cele mai îndrăgite materiale: lemnul - care este cumpărat, uscat și prelucrat chiar de personalul Mobexpert.

Hai în Supernova Pitești să descoperi colecția de mobilier și decorațiuni Mobexpert!