LEMS

Categorii de produse

Fabricam și vindem scaune, bănci, fotolii și mese
Scaun din piele de bivol si cadru otel INDU CAPO
SCAUNE
Scaun din catifea CARINA
SCAUNE DE LIVING
Scaun fara nasturi din piele bivol BADSAAL
SCAUNE DE BIROU
Scaun de bar din piele de bivol 66 TOWER 80
SCAUNE PENTRU BAR
Scaun de birou din catifea si cadru metalic
SCAUNE DE BUCATARIE
Fotoliu relaxare din piele bivol retro COMO
FOTOLII
Banca dining din piele de bivol FLIP
BANCI & BANCHETE
MESE DE BUCATARIE
MESE DE BUCATARIE
MESE DE LIVING
MESE DE LIVING
MESE DE BIROU
MESE DE BIROU

Mobila LEMS si eScaun.ro

Mese, scaune și colțare pentru orice locuință

De câte scaune ai nevoie într-o locuință? Dar mese? Când vine vorba de astfel de piese de mobilier, multe persoane cumpără în funcție de numărul de membri ai familiei. Dar în realitate, un scaun și chiar și o masă, pot fi la fel de utile ca în bucătărie și în alte camere din casă.

Cum să alegi cele mai potrivite mese, scaune și colțare pentru un confort deosebit?

În ultimul timp, bucătăriile open space se bucură de foarte multă atenție din partea iubitorilor de amenajări interioare, dar și locatarilor care vor să îmbine frumosul cu plăcutul și să creeze în casa lor impresia unui spațiu nesfârșit, fără a renunța la niciuna din funcțiie bucătăriei. Într-un astfel de loc, se potrivește o masă de bucătărie mare, cu cel puțin șase scaune, sau cu un colțar generos pe două laturi și scaune pe celelalte două. Dar, dacă are dimensiunile potrivite, o masă elegantă își poate găsi la fel de bine locul și în sufragerie sau în camera de studiu, acolo unde se dorește crearea unui spațiu potrivit de lucru, de către persoanele care lucrează de acasă și vor să aibe parte de tot confortul de care se bucurau la birou.

De asemenea, în funcție de design, o masă se poate folosi și într-o terasă acoperită, pentru amenajarea unui loc potrivit de servit gustări sau pur și simplu, pentru odihnă și relaxare. Cu alte cuvinte, o masă potrivită, la locul potrivit, poate avea și căpăta și alte funcții decât cele tradiționale. De aceea, numărul de mese, de scaune sau de colțare din interiorul unei locuințe poate fi mai mare decât cel de care au nevoie locatarii acesteia atunci când se așează toți la masă. Pentru o locuință cu un aspect modern, alege din colecția noastră de mese, scaune și colțare piese de mobilă versatile, cu un desing deosebit și o calitate premium!

Cele mai frumoase piese de mobilier pentru camere de zi – living

Pentru noi, românii, camera de zi sau livingul nu este doar o încăpere frumos amenajată unde ne primim musafirii, ci și locul unde ne petrecem cea mai mare a timpului pe care îl dedicăm șederii cu familia. Chiar și atunci când în camera de zi fiecare este implicat în activitatea preferată, felul cum este mobilată o astfel de cameră și lucrurile pe care le cuprinde aduc cu succes familia împreună.

Ce fel de piese de mobilier să regăsesc în colecția noastră pentru camere de zi – living?

În vasta noastră colecție de piese de mobilier pentru camere de zi – living, am pus un accent deosebit pe importanța colțului de recreere, pentru care ne-am imaginat comode, dulapuri, biblioteci și chiar și baruri, care să îmbine utilul cu plăcutul în cel mai elegant mod cu putință. Astfel, mobilierul nostru special gândit pentru camera de zi, este foarte customizabil, clienții putând să hotărască pentru majoritatea modelelor de mobilier numărul de etajere, sertare, corpuri turn, vitrine și uși, astfel încât rezultatul final să le satisfacă toate dorințele. Indiferent dacă îți dorești o comodă simplă pentru televizor și câteva rafturi elegante pentru cărți și reviste, o bibliotecă în stil clasic – definiție a luxului și a opulenței, cu un bar generos pentru cele mai fine băuturi, sau un mobilier de cameră de zi, suficient de încăpător pentru uriașul tău televizor LED, sistemul audio și consola de gaming, la Lemet îți poți îndeplini fără excepție toate visurile. De asemenea, considerăm că merită să amintim și de superba gamă de culori a pieselor noastre de mobilier, gata să satisfacă și cele mai pretențioase dorințe în materie de amenajări interioare și design, care, pe lângă calitate, este unul din principalele puncte forte ale produselor noastre.

Noi creăm bucătării cu personalitate!

Când vine vorba de bucătării, ne gândim la trei lucruri principale: funcționalitate, design și confort. O bucătărie bine amenajată trebuie în primul rând să permită gătirea unei game variate de bucate excepționale, să arate la fel de frumos ca o cameră de zi indiferent de cât de mult este utilizată, dar și să ofere un plus de confort astfel încât cei care o folosesc să nu privească gătitul ca pe o sarcină casnică, ci ca pe un mod de relaxare. Cu alte cuvinte, am vrut să facem din bucătărie un alt tip de cameră decât în sensul tradițional, un spațiu cu multiple destinații.

Piese de mobilier pentru bucătării funcționale, atrăgătoare și confortabile

Pentru a ne putea îndeplini promisiunea și a oferi chiar și clienților cu un spațiu foarte modest o bucătărie complet funcțională, cu un design deosebit, dar și cu un grad ridicat de confort, ne-am imaginat bucătării compuse din module inferioare, module înalte , module suspendate, module semi înalte și accesorii versatile. Fiind vorba de niște piese de mobilier modulare prin definiție și atât de customizabile, bucătăriile noastre se potrivesc în orice spațiu, indiferent de dimensiunile sau forma sa. Funcționalitatea bucătăriilor noastre este dată de blaturile de lucru de înaltă calitate și foarte rezistente la uzură, suporturile pentru tacâmuri, plăcile terminale cu o versatilitate maximă și protecțiile pentru modulele destinate montării chiuvetei. La capitolul design, am pus un accent deosebit pe gama de culori, materialele mate sau lucioase, sistemele de lumini și utilizarea sticlei în punctele cheie ale bucătăriei. Și în final, în ceea ce privește confortul, ne-am gândit să creăm corpuri ridicate pe picioare, care permit reglarea la înălțimea dorită de client, dar oferă și posibilitatea de a face curat, într-un mod simplu și cu un minim de echipamente, astfel încât, fără pic de efort, bucătăriile realizate de noi să arate mereu ca proaspăt ieșite din fabrică și de abia montate.

Canapele confortabile, practice și de înaltă calitate

Există oare vreun loc dintr-o locuință unde să nu se potrivească o canapea elegantă sau un fotoliu de o calitate superioară? Canapelele dau personalitate, culoare și un plus de confort camerelor în care sunt folosite și de aceea, am pus un accent deosebit pe originalitate și creativitate când am creat astfel de piese de mobilier pentru clienții noștri. Iar acum, dacă tot ai ajuns pe website-ul Lemet.ro, colțișorul nostru virtual în care ne desfășurăm în voie și facem tot posibilul de a prezenta clienților noștri piese de mobilier inedite și de cea mai bună calitate, te invităm mai departe să descoperi o colecție de canapele vastă și colorată, care cu siguranță îți va îndeplini și cele mai exigente dorințe.

Canapele de o calitate premium pentru orice locuință

Dă-ne voie să-ți prezentăm toate gamele noastre de canapele versatile, care se potrivesc în orice locuință, dar și în orice fel de încăpere, dacă spațiul permite. În sufragerie, o canapea rezistentă, frumos colorată și învelită într-un material textil plăcut la atingere, se transformă în scuza perfectă pentru a petrece mai mult timp la televizor sau cu o carte bună alături. Într-un birou sau o cameră de studiu pe de altă parte, o canapea îmbrăcată în piele naturală oferă o imagine sobră încăperii și te îndeamnă la studiu și meditație, ajutându-te să te concentrezi mai bine. Într-o bucătărie open space pe de altă parte, un colțar extensibil îndulcește atmosfera și oferă un plus de confort locatarilor. Iar într-un dormitor spațios, o canapea de calitate oferă un loc în plus de relaxare sau dacă este vorba despre o canapea extensibilă, aceasta poate ține chiar locul patului, permițându-ți să profiți la maxim de tot spațiul pe care îl ai la dispoziție. Cu alte cuvinte, în colecția noastră de piese de mobilier avem canapelele potrivite pentru orice fel de spațiu și tot ce mai râmâne de făcut e să alegi tu ceea ce îți place!

Am descoperit secretul unui dinning elegant și funcțional!
Ce este dinningul? Multe persoane, când se gândesc la conceptul de dinning, asociază în mod greșit această încăpere cu o mini sală de mese, sau o cameră aflată în vecinătatea bucătăriei, dar separată de restul casei, al cărui unic scop este cel de servit masa. Dar în realitate, rolul diningului și-l poate însuși și un colțișor din camera de zi, un spațiu modest ca dimensiuni, dar practic amenajat astfel încât să ofere un confort sporit locatarilor care doresc să servească o gustare în liniște sau să cineze alături de partener sau restul familiei.

Cum să amenajezi un dining perfect funcțional, dar și plăcut din punct de vedere estetic?
Nu orice familie își permite să transforme o cameră întreagă într-un dinning. Dar în aproape orice locuință se poate găsi un spațiu mai retras care să adăpostească o comodă cu sertare, o mică vitrină și bineînțeles, o masă și un set de scaune. În colecția Lemet am inclus și mai multe modele de piese de mobilier pentru dinning, cu diferite dimensiuni, astfel încât ele să se poată amplasa acolo unde dorește proprietarul lor, dar și unde au suficient spațiu.

Alege gama care se potrivește cel mai bine casei tale, iar pentru a amenaja un dinning ca scos din reviste, separă spațiul acestuia, măcar din punct de vedere vizual, cu ajutorul luminii, plantelor sau unor accesorii textile precum covoare sau carpete. Îngrijeșete-te să ai mereu flori proaspete pe masă și investește în veselă și tacâmuri de calitate și astfel, chiar dacă spațiul nu îți permite mai mult, vei obține un dinning foarte elegant, dar și extrem de util. Calitatea trebuie să fie mereu cel mai important criteriu de selecție când vine vorba de alegerea mobilierului pentru spații generoase, dar mai ales, modeste, și de aceea Lemet poate fi pentru tine un partener de încredere în amenajarea casei.