Cum sa alegi forma potrivita pentru masa ta din living sau bucatarie

Găsirea formei potrivite pentru masa ta

Rotundă - pătrată - dreptunghiulară - ovală sau extensibilă?

Prima întrebare este întotdeauna forma mesei tale. Fiecare persoană preferă o anumită formă.

Când cumpărați, asigurați-vă că înălțimea mesei și înălțimea scaunului scaunelor dvs. de sufragerie se potrivesc.

Scaunele cu înălțimea șezutului de 46 cm și mesele de 76 cm sunt standard. Dacă doriți să combinați fotoliile cu masa de sufragerie, asigurați-vă că masa este suficient de înaltă, astfel încât să încapă și cotierele scaunului dedesubt (ceea ce este foarte important, mai ales în încăperile mici).

Mese rotunde de sufragerie

În principal, mesele rotunde sunt foarte comunicative. O masă rotundă are mai multe avantaje: toată lumea se poate privi, toată lumea stă la aceeași distanță. Ai o bună imagine de ansamblu asupra a ceea ce se întâmplă la masă. Cu toate acestea, mesele rotunde necesită mai mult spațiu.

Mese de sufragerie dreptunghiulare

Această formă este cea mai vândută formă pentru mesele de luat masa. În consecință, oferim și o gamă largă de modele, dimensiuni și culori.

Mesele pătrate de sufragerie vin într-o gamă largă de dimensiuni, de la modele care economisesc spațiu pentru camere mici până la mese mari care pot găzdui multe persoane. Mesele pătrate sunt destinate spațiilor mai mici. Dacă nu există suficient spațiu, acestea pot fi așezate pe un perete sau chiar într-un colț. În acest fel, masa mică ocupă puțin spațiu.

Mesele de dimensiuni medii sunt potrivite ca punct de ancorare al sufrageriei. Oferă suficient spațiu pentru 2 - 4 persoane, în timp ce mesele mai mari cu un blat de masă de 140x140 până la 160x160 cm sunt ideale pentru săli de mese spațioase sau zone de living-sufragerie largi, deschise și un număr mai mare de persoane.

Mese de sufragerie ovale

Dacă camera ta este prea îngustă pentru o masă rotundă și preferi formele rotunde, s-ar putea să-ți placă o masă ovală. Rețineți că amprenta unei mese ovale este mai mică decât a unei mese dreptunghiulare de dimensiuni egale.

Mese de sufragerie extensibile

Mesele de sufragerie extensibile sunt cea mai bună alegere atunci când doriți să economisiți spațiu, dar uneori invitați mai mulți oaspeți. Această alegere are sens doar dacă există încă suficient spațiu în cameră pentru a muta masa atunci când este extinsă.

Pentru a vă găsi masa potrivită, trebuie mai întâi să vă măsurați camera și să știți numărul de persoane, aproximativ câte persoane vor fi așezate în fiecare zi. La noi puteți găsi masa potrivită pentru sufrageria dvs. dintr-o varietate de forme, dimensiuni, culori și modele.

Și dacă aveți o problemă la alegerea dimensiunii blatului de masă, contactați-ne și vom fi bucuroși să vă ajutăm.


Echipa eScaun.ro